Tietoa meistä

Xtreme Performance Ab Oy on innovatiivinen suomalainen yritys Keski-Pohjanmaalta, joka on suuntautunut uusien kuntolaitteiden, hierontatyökalujen ja fysikaalisten hoitolaitteiden myyntiin. Toimimme myös fysioterapeutteina yrityksessä Fysioterapi Daniel Sjölind. Harjoittelu on meille tärkeää ja siksi haluammekin tarjota myös muille mahdollisuutta harjoitella ammattimaisesti kunnon työvälineillä, myös kotioloissa.

Muutama vuosi sitten tutustuimme flywheel harjoitteluun ja havaitsimme nopeasti näiden laitteiden mahdollisuudet. Mielestämme korkea hintataso on yleensä ollut laitteiden hankinnan esteenä, johon olemmekin erityisesti hakeneet ratkaisua. 

Työskentelemme fysioterapeutteina ja tapaamme päivittäin asiakkaita joiden lihaskipujen ennaltaehkäisy ja hoito onnistuisi helposti myös kotioloissa. Sen vuoksi aloitimme yhteistyön Booster Boluojunin kanssa, joka tarjoaa todella laadukkaita hierontalaitteita edulliseen hintaan. 

Vuodesta 2017 lähtien olemme olleet Mectronic Medicale S.R.L:n jälleenmyyjä Pohjoismaissa. Mectronic Medicalen tarjoamat fysikaaliset hoitolaitteet ovat alansa ehdotonta huippua.

Daniel Sjölind & Annica Keskitalo