Lihashuoltovasaran hyödyt

Nopea apu lihaskipuihin

Lihashuoltovasarat / hierontavasarat / lihasvasarat ovat lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion Suomessa ja ympäri maailmaa. Lihashuoltovasara on hierontalaite, jonka avulla saat nopea apu lihasten kipuun, kireyteen ja jäykkyyteen. Laitteen avulla aktivoidaan tehokkaasti aineenvaihduntaa, veri alkaa kiertää paremmin ja samalla palautuminen tehostuu. Monet urheilijat käyttävät hierontavasaraa päivittäin myös lihasten lämmittelyyn ja palautumiseen harjoittelun jälkeen. Pienen koon ansiosta hierontavasara mahtuu reppuun tai jopa taskuun, joten itsehoito onnistuu ihan missä vaan. Hierontavasaran avulla voit hieroa itseäsi joka päivä, mikä parasta, ilmaiseksi.

Tänään hierontavasarat eivät ole enää suosittuja pelkkä kuntoilijoiden keskuudessa. Istumme pitkiä päiviä huonossa asennossa ja siksi hierontavasara voi tehdä ihmeitä niille ongelmallisille lihasalueille.

Gymstick Massage gun Lihashuoltovasara Hierontavasara on vahva, tehokas ja hiljainen tuote

Miten lihashuoltovasara toimii?

Lihashuoltovasara tuottaa nopeita sykäyksiä, jotka vaikuttavat syvälle lihaksiin ja niitä ympäröiviin pehmytkudoksiin. Näillä pulsseilla hoidetaan lihaskudoksen jännityksen ja elvytetään verenkiertoa. Hierontavasarat vaikuttavat nopeasti ja kireys helpottaa ja lihakset rentoutuvat. Pakkauksen mukana tulee erilaisia hierontapäitä joiden avulla voi käsitellä oman kehon kauttaaltaan läpi. Nopeustiloja on yleensä kolme tai enemmän. Värähtelyn tasoa voidaan säätää niin että hierominen tuntuu kevyeltä tai voimakkaalta.

 

Hierontavasaran hyödyt

  • Lähettää nopeita pulsseja syvälle lihakseen. Nämä pulssit pehmentävät tehokkaasti ja nopeasti lihaskudoksen jännitteitä.
  • Hoida nopeasti omat lihasjumit, -kivut kotona
  • Hiero lihaksiasi kotona, työpaikalla tai vaikka heti urheilusuorituksen jälkeen ja palaudu nopeammin!
  • Hoida kireät lihaskalvot
  • Vahvalla hierontavasaralla hoidat jopa syvimmät lihaskerrokset tehokkaasti
  • Elvyttää kudosten verenkiertoa ja nopeuttaa palautumista
  • Soveltuu kaikille, oletko sitten kotirouva, urheilija tai toimistotyöntekijä
  • Myös terapiakäyttöön (fysioterapeuteille, hierojille, naprapateille)
  • Hierontavasara on tehokas, turvallinen ja helppokäyttöinen hankinta
  • Säästä aikaa ja rahaa

 

Kuinka kauan lihasta tulisi hieroa?

Tämä riippuu siitä, kuinka kireä lihas on. Meillä on myös yksilöllisiä tarpeita. Pahemmat lihasjännityksen saattavat edellyttää pidempää käsittelyaikaa. Jos löydät lihassolmuja, kipeitä jumikohtia, voit jäädä hetkeksi työstämään aluetta. Yleensä suositellaan, että lihasryhmää hierotaan 15 sekunnista 2 minuuttiin.

Hierontavasarat käytetään yleensä urheilussa ennen harjoitusta aktivoimaan tiettyjä lihasryhmiä ja löysäämään tiukkoja alueita tai harjoittelun jälkeen palautumiseen. Jos haluat aktivoida lihaksen ennen harjoitusta, sopiva aika on noin 20-30 sekuntia hermoston herättämiseksi. 
 
Punttisalissa harjoittelun taukojen aikana voit myös käyttää hierontavasaraa aktivoimaan lihaksia, lisäämään verenkiertoa ja palautumaan nopeammin. Tarkoituksena on yrittää päästä eroon maitohaposta ja kuona-aineista nopeammin. Voit myös hieroa itseäsi heti harjoituksen jälkeen muutaman minuutin ajan ja myöhemmin uudelleen, kun pari tuntia on kulunut. Vain kokeilemalla saat selville mikä tunuu parhaalta.
Gymstick CairO Plus hierontavasara lihashuoltovasara

Miten hierontavasaraa käytetään?

Xtreme Performance suosittelee seuraavat lihashuoltovasarat

Xtreme Pro X

Paras 16mm ammattimalli

Esittelemme ylpeänä ikioman hierontavasaramme Xtreme Pro X. Olemme valinneet tämän hierontapistoolin erittäin huolellisesti taataksemme asiakkaillemme erittäin luotettavan ja laadukkaan tuotteen. Jos ostat tämän tuotteen saat ehkä markkinoiden vahvimman hierontavasaran mutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Xtreme Pro X on jopa vahvempi kuin tuplasti kalliimmat kilpailijatkin!

Lue lisää

Booster Pro 3

Paras 12mm hierontavasara

Booster Pro 3 kuuluu ehdottomasti hierontavasaroiden kärkeen! Jos etsit heikkoa ja pientä mallia, tämä ei ole sinua varten. Booster Pro 3 on uskomattoman vahva hierontavasara. Malli tuottaa 126W tehollaan jopa 15kg painoa vastaavan iskuvoiman. Mallilla on 4 nopeustilaa ja jopa 6 tunnin akunkesto, tästä ei siis lopu akku kesken päivän!

Lue lisää

Booster Mini

Paras 6mm mini-hierontavasara

Booster Mini on pieni, voimakas ja siisti hierontavasara. Booster Mini tuottaa 70W tehollaan, 5kg painovasteella. Booster Mini hoitaa helposti pitkän päivän aiheuttamat jumit! Mallin pituus (14,2cm) on yhtä pitkä kuin lyijykynä tai kännykkä ja mahtuu hyvin käsilaukkuun tai taskuun esimerkiksi matkoilla. Pienen koon vuoksi se painaa vain 0.5kg! 

Lue lisää