Ulrikar AT1 Hierontavasara

169.00

Ulrikar AT1 on erittäin tehokas ja hyvin varusteltu 16mm lihashuoltovasara!

Esittelemme Ulrikar AT1 hierontavasara. AT1 on uskomattoman tehokas lihashuoltovasara 16mm iskulla joka ulottuu jopa 60% syvemmin lihaksiin kuin tavalliset hierontavasarat markkinoilla. Moottorin teho (65W) tuottaa jopa 27kg hierontavoimaa. Voit valita hierontavasarasta sopivan nopeustason 8 eri vaihtoehdosta aina 3800 rpm:ään asti ja hierontapäitä on 6kpl. Olemme valinneet tämän hierontavasaran erittäin huolellisesti taataksemme asiakkaillemme erittäin luotettavan ja laadukkaan tuotteen. Tämä tehokas ja erittäin hiljainen hierontavasarara sopii erityisesti urheilijoille, koti- ja ammattikäyttöön.

AT1 on varustelti kattavasti upealla HD touch- näytöllä, AI-toiminnoilla ja automaattisella nopeussäätöjärjestelmällä. AT1:n teho kasvaa automaattisesti, kun se on lähellä kehoa, ja vähenee, kun se siirretään poispäin kehosta. Tämän järjestelmän ansiosta sitä on mukavampi pitää kädessä ja käyttää, ja se pidentää akun käyttöikää.

Tekoälyavusteinen automaattitila on AT1:n perustila. Tämä tila antaa ohjeet miten käyttää ja esiasettaa sinulle oikean hierontanopeuden, voiman ja syvyyden.

Hierontapään tunnistaminen. Tämä älykäs hierontapään tunnistusjärjestelmä antaa hierontaohjeita, jotka opastaa sinut käyttämään hierontapäitä oikein.

Lihashuoltovasaran käyttö ehkäisee vammoja ja edistää lihasten palautumista. Hieronta edistää verenkiertoa, avaa tehokkaasti syvimmätkin lihasjumeja ja lievittää kiputiloja. Tämä malli voi hyvinkin olla markkinoiden paras hierontavasara! Fysioterapeutteina suosittelemme lämpimästi tätä laitetta!

Käyttöohjeet (PDF)

 

Osasto: