Strexbox Travel Basic 4 Set + Powermeter

2,149.00

Flywheel harjoittelu tarjoaa voimakkaan eksentrisen harjoitusvaikutuksen, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja edistykselliseksi. Harjoitusmuoto sopeutuu ihmisen voimatasoon, koska mitä enemmän vauhtipyörää pystyy kiihdyttämään, sen kovemmaksi sen vastustus muuttuu.

Strexbox Travel 4 Basic Set + Powermeter sisältää myös Powermeter mittauslaitteen jonka avulla mittaat harjoituksen konsentrisen ja eksentrisen voimantuoton Strexbox sovelluksen avulla.

Strexbox Travel 4 Basic Set paketissa saat samankokoisen laatikon kun Home Paketeissa mutta voit käyttää myös XL-kokoisia vauhtipyöriä. Paketti sisältää kaiken harjoittaakseen monipuolisesti koko vartalon.

Strexbox Travel 4 Basic Set sisältää kaksi vauhtipyörää, XL-kokoisen vauhtipyörän (0-120kg) ja L-kokoisen vauhtipyörän (0-60kg), nostopuvun, nostovyön, lyhyen vetotangon ja koukun.

Pieni ja kätevä – Metallilaatikko painaa ainoastaan 8.8kg ja vauhtipyörä 14.5kg. Otat se helposti mukaan reissulla. Voit myös ostaa lisää vauhtipyöriä ja säätää kuormituksen oman tarpeesi mukaan.