Booster M2 12V Hierontavasara

94.00

Hyvät arvostelut Suomessa saanut Booster M2 hierontavasara / lihashuoltovasara on huipputehokas ja hiljainen (50dB) apuväline lihasjumien hoidossa. Booster M2 12V lihashuoltovasaraan on lisätty älykäs AI-hierontatila, joka optimoi hierontanopeutta riippuen lihaksen antamasta vasteesta sekä siitä kuinka kovaa painetta annat hierontavasaralle. Tehokas harjaton sähkömoottori (125W) yltää rauhallisesta 900 iskusta minuutissa aina 3300 iskuun/min saakka. Nopeustiloja on 4. Jos valitset tämän lihashuoltovasaran, saat paljon vastinetta rahalle. Korkean tehon ansiosta se sopii siksi hyvin urheilijoille, terapeuteille ja hevosen omistajille. Uudelleenladattava akku antaa hierontavasaralle jopa 6 tunnin käyttöaikaa yhdellä latauksella.

Palaudu nopeasti urheilusuorituksen jälkeen! Monet ammattiurheilijat käyttävät hierontavasaraa päivittäin. Lihashuoltovasara kuuluu myös monen fysioterapeutin ja hierojan varustukseen.

Huom. Mitä eroa on 12V ja 24V mallilla? 24 mallissa on tehokkaampi akku, jolloin itse hierontavasara tuottaa tehokkaamman hieronnan.

Vuoden takuu

Käyttöohjeet (PDF)

Osasto: