Köp- och leveransvillkor

KÖPVILLKOR

Xtreme Performance Ab Oy (fo-nummer: 3209536-6) säljer produkter till privatpersoner och företag i Finland och Sverige. Produkterna innehåller moms 24 %. Vi erhåller oss rätten att ändra köpvillkoren och priserna.

Beställning och leverans

Det är lätt att beställa: lägg till produkten i varukorgen och välj om du vill att vi skickar produkterna till dig med matkahuolto/post eller om du vill reservera produkten, hämta den på vår mottagning i Jakobstad och betala i samband med upphämtningen. Till produktbeställningen tillkommer en fraktkostnad som bestäms av storleken på beställningen. Fraktkostnaden specificeras innan godkännande av beställningen. I normala fall skickas produkterna inom en vecka efter beställningen. Strexbox produkter skickas från Österrike med UPS. Strexbox produkter har gratis frakt ifall summan är över 500€. Utifall summan är under 500€ kostar leveransen 35€. När du gör en beställning godkänner du dessa villkor, produkternas pris samt fraktkostnaderna. När du beställer en produkt fyller du i din e-postadress och till denna adress skickas våra kontouppgifter. När du gjort en banköverföring och betalningen syns på vårt konto skickar vi en betalningsbekräftelse till e-postadressen du angett. I betalningsbekräftelsen syns produkterna och deras pris. När du betalar med bank- eller kreditkort via Stripe godkänner du deras villkor. Kunden är skyldig att innan godkännande av beställning kontrollera eventuella fel i uppgifterna som getts. Vi står inte för avgifter som uppkommer på grund av att kunden fyllt i felaktig information.

Lagring av personuppgifter

I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Hämta själv din produkt från Jakobstad

När du kryssar i att du vill hämta produkten på vår mottagning i Jakobstad gör du en reservation. Vi debiterar då ingen fraktkostnad. Efter att ordern har lagts har du två veckor på dig att hämta upp produkterna. Efter två veckor upphör reservationen och produkterna återgår igen till försäljning.

Jakobstads mottagning finns på adressen Herrholmsgatan 15. Tag kontakt via telefon 0451309012 eller via mail info@xtremeperformance.fi för att komma överens om tidpunkt för upphämtningen.

Betalning

Betala på plats i samband med upphämtning, banköverföring eller bank-, kreditkort via Stripe. När betalningen syns på vårt konto får du en betalningsbekräftelse. Om betalningen inte syns på vårt konto inom två veckor återgår produkterna till försäljning. När du betalar med Stripe får du en betalningsbekräftelse till din mail.

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.

Ifall du har frågor kring betalningar kan du skicka ett mail till info@xtremeperformance.fi  eller ringa numret 0451309012 (vardagar klo 9-16).

Betalningssätt

Bankövering eller betalning med bank- eller kreditkort via Stripe. Kontant eller kortbetalning i samband med upphämtning.

Ångerrätt eller byte av produkt

Du har 14 dagars ångerrätt efter att du har mottagit betalningsbekräftelsen. Köparen står för de kostnader som uppkommer för att lämna tillbaka varan. Ta först kontakt med oss om du vill lämna tillbaka eller byta varan. Köparen står även för kostnader som uppkommer för att lämna tillbaka varan vid byte av vara.

Produkterna som lämnas tillbaka eller byts ska vara i originalförpackning och i bra försäljningsskick. Om produkten har försvunnit eller skadats i samband med leveransen, skall kunden omedelbart ta kontakt med oss. Detta gäller också i samband med reklamation.

Beställningen kan hävas innan vi skickar iväg varan genom att skicka ett skriftligt meddelande till oss via e-post.

Skicka e-post till adressen: info@xtremeperformance.fi  eller ring 0451309012.

Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.